Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş ile birlikte KOMEK Büyük Aymanas Kurs Merkezi ve Meram Aile sanat ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek kursiyerlerle görüştü. Başkan Altay, yeni dönemde KOMEK’lerin bir akademiye dönüştürülmesiyle ilgili çalışma yürüttüklerini söyleyerek, “Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzda aşamayacağımız sorun yok” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) Büyük Aymanas Kurs Merkezi ile Meram Aile, Sanat ve Eğitim Merkezi’ni (ASEM) ziyaret etti. 

YENİ DÖNEMDE KOMEK’LERİN AKADEMİYE DÖNÜŞTÜRÜLMESİ İÇİN ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ 

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş ile birlikte önce KOMEK Büyük Aymanas Kurs Merkezi’nde kursiyerlere hitaben konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni dönemin özellikle merkez ilçelerde koordinasyonun üst seviyede olduğu bir dönem olacağını, Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde şehrin eksiklerini tamamlamak için çaba sarf ettiklerini söyledi. KOMEK’te fedakarca görev yapan hocalara teşekkür eden Başkan Altay, “Yeni dönemde KOMEK’lerin bir akademiye dönüştürülmesi, ileri seviyede eğitim vermesiyle ilgili bir çalışma yürütüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzda aşamayacağımız sorun yok. Konya’da elhamdülillah AK Parti’ye çok yüksek bir destek var. Bu dönemde sizlerden talebimiz gönlümüzü ferah tutacak, gittiğimiz her yerde göğsümüzü kabartacak bir destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

TÜRKİYE’NİN GÜCÜNE GÜÇ KATMAK ADINA YEREL SEÇİMLERİ ÖNEMSİYORUZ 

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Türkiye birçok saldırıyla karşı karşıya. Yeni dönemde Sayın Cumhurbaşkanımızın elini güçlü tutmak, Türkiye’nin gücüne güç katmak adına yerel seçimleri önemsiyoruz. Dolayısıyla bu seçimlerde alacağımız oy oranları çok önemli” diye konuştu. Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş ise, 31 Mart’taki yerel seçimler için destek isteyerek Meram’da yaşayan vatandaşların en yüksek desteği vereceğine inandığını ifade etti. 

MERAM ASEM ZİYARET EDİLDİ 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ve Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş daha sonra Büyükşehir Belediyesi Meram Aile, Sanat ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek sınıfları ziyaret etti. Burada kursiyerlerle görüşen Başkan Altay ve Angı, ebru sınıfında ebru yaptı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim