Konya'da Akyokuş mevkisine yakın bir yerde belediye işçileri fidan dikmek için çukur kazarken, içerisi kemik dolu torba buldu. Olay yerine çağrılan polis ilk önce kemiklerin insana mı yoksa bir hayvana mı ait olduğunu tespit ederek çalışmalara başlayacak.
Merkez Meram ilçesi Yunusemre Mahallesi Emektar Sokak üzerindeki bulunan ağaçlık alanda belediye işçileri, ağaçlandırma yapmak için çukur kazdığı sırada bir torba çıktı. Torbada kemiklerin olduğunu fark eden işçiler durumu polise haber verdi. Kemiklerin bulunduğu yere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve olay yeri inceleme ekipleri geldi. Ekipler, olay yerinde çalışma yaparak kemikleri inceledi. Alınan kemik örneklerinin bir insana mı, yoksa hayvana mı ait olduğu incelenecek. Kemiklerin insana
ait olduğu kesinleşirse polis, ilk önce kayıplardan başlayarak olayı araştırmayı planlıyor.
Çalıştıkları sırada kemikleri bulan işçiler, "Her zamanki gibi ağaçlandırma çalışmaları için kepçe ile çukur kazıyorduk. Bu sırada bir torba çıktı. Torbada da kemikleri görünce biri öldürülmüş, gömülmüş zannettik ve durumu polise haber verdik" dedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
İHA
Editör: TE Bilişim