Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, yaptığı açıklamada, çalışmalar kapsamında Atatürk Bulvarı'da yürütülen refüj çalışmasının caddeye yen bir görüntü kazandıracağını belirtti. 
Aksaray'ın hem yaya trafiğinin hem de araç trafiğinin yoğun olduğu Atatürk Bulvarı'nda refüj düzenleme çalışmasının devam ettiğini ifade eden Palta, ''Orta refüj, peyzaj ve çevre düzenlemesini gerçekleştiriyoruz. İnşallah kısmet olursa Atatürk bulvarımızın çevre düzenlemesini tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmuş olacağız'' diye konuştu. 
Kış mevsiminin yaklaşmasıyla asfaltlama çalışmalarını hızlandırdıklarını vurgulayan Palta, ana arterler ve ara sokaklarda ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. 
Palta, Aksaray'ın her geçen gün büyük bir gelişme sağladığını dile getirerek, şunları kaydetti: 
''Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz şehrin farklı noktalarında çalışmalarını sürdürüyor. Şu anda da Kılıçaslan Mahallesi'ndeki caddenin asfaltlama çalışmaları sürüyor. Tüm mahallelerimize ve ara sokaklara bu hizmetleri götürebilmek için büyük çaba içerisindeyiz. Asfalt çalışmalarımız da sırasıyla gerek görülen tüm cadde ve sokaklarda devam ediyor. Ayrıca, hava şartları el verdikçe aralıksız devam edecek.'' 
Üst yapı kadar alt yapı çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekleyen Palta, ''Şehrimizde belediyemiz tarafından kanalizasyon çalışmalarını başlattık. Çalışmalarımız Şeyhmahit Mahallesi'nde ve Kılıçaslan Mahallesi'nde ara sokaklar olmak üzere şehir merkezi genelinde hızlı bir şekilde devam etmektedir'' ifadelerini kullandı.
AA
 
Editör: TE Bilişim