Tekelioğlu seçim çalışmalarını da yoğun şekilde sürdürüyor. Ev ve iş yerlerini ziyaret eden Melike Büşra Tekelioğlu, mahalle sakinlerine projelerini anlatarak destek istiyor.

‘MAHALLEMİZİN SORUNLARINI BİLİYORUM’

Akifpaşa Mahallesinin sorunlarını bilerek yola çıktığını ifade eden Akifpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Melike Büşra Tekelioğlu, “23 yaşında Konya’nın en genç bayan muhtar adayı olarak mahalleme hizmet etmek için yola çıktım. Mahallemizin sorunlarını biliyorum. Bu sorunları çözüm olmak için adaylığımı açıkladım. Mahallemin sorunlarını çözüm bulmak için, mahallemin güzelleşmesi için çalışacağım.  Muhtarın görevlerini eksiksiz yaparak mahallerime hizmet dolu bir dönem vadediyorum.  Mahallemde 23 yıldan bu yana hizmet etmekteyim. Kadınların her alanda göstermiş olduğu başarısını muhtarlık da da göstermek amacı ile aday oldum” ifadelerini kullandı.

‘ MAHALLE KÜLTÜRÜNÜN OLUŞMASI VE MAHALLEMİN TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAĞIM’

Göreve gelmesi halinde mahalle kültürün oluşması ve Akifpaşa Mahallesinin tanıtımına katkı sağlayacağını ifade eden Tekelioğlu, “Göreve gelmem halinde öncelikli olarak mahallemize görünümü için çalışmalara imza atacağım. Mahallemde yaşayan vatandaşların birbirleri ile kaynaşmasını sağlamak amacı ile mahallemde şenlikler ve piknik organizasyonları gerçekleştireceğim.  Yine mahallemde İsrafı önlemek, kaynakları daha verimli kullanmak, atık miktarını azaltmak ve atıkları geri kazanmak, yarınlara temiz bir dünya bırakmak için kutular oluşturarak geri dönüşüme katkı sağlamak istiyorum. Muhtarlık adaylığım süresince ve saha çalışmalarımda başta ailem olmak üzere mahallerimden büyük destek alıyorum. Bu da bana ayrı bir güç, ayrı bir heyecan katıyor. Mahallemde Alo Muhtar hattını hayata geçireceğim.  Mahalle sakinlerim birbirleri ile olan ilişkilerini güçlendirmek için yoğun çaba sarf edeceğim. Mahalle kültürünün oluşması ve mahallemin tanıtımına katkı sağlayacağım. Mahalle sakinlerimizin adına gelen evrakları muhtarlıktan alınmadığı takdirde 24 saat içerisinde mahalle sakinlerimizin evlerine teslim edeceğiz. Mahallemde iletişim veri tabanı oluşturarak vefat, düğün gibi önemli günlerde mahalle halkına ulaşacağız. Mahallemizde bulunan camilerimizi ve okullarımızın eksiklerin giderilmesi için her türlü çalışmayı yapacağız. Hocalarımız ve müdürlerimiz ile sürekli iletişim halinde olacağız. Mahallemizin güzel sağlıklı, temiz bir yaşam için çalışmalar gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

‘GENÇ VE YAŞLILARIN OYLARINI BEKLİYORUM’

Genç ve yaşlıların oylarını beklediğine dikkat çeken Tekelioğlu, “ Mahallemin sokakları pırıl pırıl olmalı, sokak lambaları mahallemin her yerini aydınlatmalı, kapısı kilitli değil, kapısı mahalle sakinlerine sonuna kadar açık ve arandığı zaman bulunan bir muhtarlığımız olmalı. İnşallah seçilirsem kapı kapı dolaşıp, sorunları yerinde tespit edip çözümü bulmak için çaba harcayacağım. Tertemiz, pırıl pırıl bir mahalle vaat ediyorum. Genç ve yaşlıların oylarını bekliyorum. Bana oy veren vermeyen herkesin muhtarı olup onları kucaklayacağım. Bana verilecek destekle gençlerin önünün açılacağına inanıyorum Daha yaşanabilir bir mahalle için, daha refah bir mahalle için, mahallemin tanıtımı için 31 Mart 2019 gerçekleşecek seçimlerde mahallerimin güçlü desteklerini bekliyorum” ifadelerini kullandı. 

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim