İl Kadın Kolları Yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler günü olması dolayısıyla Çocuk Esirgeme Kurumu’nda kalan çocuklar ve çocukların öğretmenleri ve kurum yöneticileriyle bir araya geldi.
Merkez Bera Otel’de gerçekleştirilen programa AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Hasibe Özlem Çepni, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, İl Kadın Kolları Başkanvekili Süheyla Şahin, İl Başkan Yardımcısı Serpil Yakut, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Konya İl Müdürü Mehmet Emin Botsalı, AK Parti Konya Milletvekilleri ve belediye başkanlarının eşleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkan ve Yönetimleri ve çok sayıda öğretmen ve çocuk katıldı.
Toplantıya katılan öğrenci ve çocukların protokol üyeleri ve davetlilerle tanışmalarıyla başlayan program, yemek yenmesiyle devam etti. Yemeğin ardından bir konuşma yapan AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı; “Konuşmama büyük ve geniş ailemiz olarak başlamak istiyorum. Çünkü biz büyük ve güzel bir aileyiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Az önce masaları dolaşınca geleceğe yönelik umudum arttı. Çünkü çocuklarımızın hepsinin gözlerinde ışıltı var. Sosyal Hizmetler Kurumumuzun bünyesinde çalışan öğretmenlerimiz de burada. Onlar da ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Hepsini kutluyorum. Çünkü geleceğin inşası tamamen sizlerin elinde. Sizlere minnettarız” ifadelerini kullandı.
ÖĞRETMENLERİMİZ GELECEĞİ İNŞA EDİYOR
Konuşmasına tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak başlayan AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Hasibe Özlem Çepni de, programı organize eden İl Kadın Kolları Başkanlığı’na teşekkür etti. Çocuk Esirgeme Kurumu öğretmenleri ve çalışanlarının gecelerini gündüzlerine katarak emek verdiklerinin altını çizen Çepni; “Öğretmenlerimize gerçekten çok şey borçluyuz. Onlar yalnızca bilgi veya birikim aktarımı yapmıyorlar, bir nesli yeniden inşa ediyorlar. Ben çocuk esirgeme kurumunda kalan çocuklara da öğretmen olmalarını tavsiye ediyorum” dedi.
AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanvekili Süheyla Şahin de konuşmasına Öğretmenler Günü’nü kutlayarak başladı. Programa katılan herkese tek tek teşekkür eden Başkanvekili Şahin şunları söyledi; “AK Parti İl Kadın Kolları, eğitime önem verdiği kadar çocuklarımıza ve öğretmenlerimize de yönelik çalışmakta ve bu konuda özverili bir gayretin içindedir. Bir çocuk dünyaya geldiğinde ilk önce çevresini algılamaya ve anlamaya çalışır. Konuşmayı, koşmayı ve yürümeyi öğrenir. Ancak belli bir süreçten sonra artık çevresinden ilgi ve bilgi bekler. İşte bunu anne ve babadan sonra en iyi sağlayan öğretmenlerimizdir. Ülkelerin her yönden gelişmesi ve ilerlemesinde genç ve öğretmenlerimizin büyük payı vardır. Bu konuda öğretmenlerimiz ellerinden geleni yapmaktadır. Bizler de bu önemli görevi yerine getiren öğretmenlerimize teşekkür etmek için buradayız. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.” Programı düzenleyen ve kendilerini bu özel günde unutmayan İl Kadın Kolları Yönetimi’ne teşekkür eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Konya İl Müdürü Mehmet Emin Botsalı, da 24 Kasım Öğretmenler Günü olması dolayısıyla tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Bu tür programların çocuk ve ebeveynlerin kaynaşması ve sosyalleşmesi açısından önemli bulduklarını söyleyen Botsalı, çocukların yetişmesi, topluma kazandırılması ve ülkenin aydınlık geleceği açısından öğretmenlerin büyük işler yaptığını söyledi.
HABER MERKEZİ
Editör: TE Bilişim