AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı da bir otelde düzenlenen teşekkür programında bir araya geldi. AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer'in ev sahipliğinde gerçekleşen programa AK Parti Konya İl Başkan Vekili Nurettin Akmeşe, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekilleri Mehmet Babaoğlu, Muhammet Uğur Kaleli, Abdullah Ağralı, Hüsnüye Erdoğan, Ziya Altunyaldız, Ömer Ünal ve Hacı Ahmet Özdemir, AK Parti Konya Milletvekili adayları Mustafa Efe, Ömer Faruk Kanık ve Mustafa Kaya, AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, AK Parti Selçuklu Kadın Kolları Başkanı Serpil Albeni, AK Parti Selçuklu Gençlik Kolları Başkanı Rafet Baştürk, Selçuklu ve Karatay AK Parti kadın kolları üyeleri, il ve ilçe gençlik kolları üyeleri ve davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, "1 Kasım Genel Seçimleri sonrasında bizlerde olduğu gibi Konyamızın tamamında, Türkiyemizde ve hatta bütün mazlum coğrafyalarda büyük bir mutluluk yaşanıyor. Bizleri bu güzel günlere ulaştıran Rabbime hamd ediyorum" dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Bu güzel sonuçtan sonra çıtada çok yükseldi, bundan sonra hep bu oy oranları ortaya konulacak, bununla değerlendirilecek ama inşallah hep birlikte gayret ederek bunun daha da üstlerinde sonuçlar elde ederiz. Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile belediyede yaptığımız toplantıda, vatandaş gereğini yaptı sıra bizde, hizmet standartını yükseltmek ve daha çok hizmet etmemiz gerekiyor dedim. İnşallah bundan sonra daha iyi hizmetlere adım atarız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, il ve ilçe teşkilatımıza. Rabbime şükürler olsun emeğimizin karşılığını aldık. Bugün bu nezaketli davranıştan dolayı da İlçe Başkanımız nezdinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. AK Parti İl Başkan Vekili Nurettin Akmeşe de, "1 Kasım Genel Seçimlerinden, Cumhuriyet tarihinin en büyük zaferiyle çıktık. Onun için ne kadar hamd etsek azdır. 7 Haziran seçimlerinde yaptığımız hatalarımızı, eksiklerimizi iyi etüt ettik, dersimize iyi çalıştık ve cumhurun iltifatına mashar olduk. Bu sonuç sadece partimizin mutluluğu sevinci değil aynı zamanda ümmetin mutluluğu ve sevinci olmuştur. Bundan sonra Türkü ile Kürdü ile, Lazıyla Çerkeziyle, Sunnisiyle Alevisiyle hep birlikte Yeni Türkiye'nin kurulması için çalışıp barış içerisinde ülkemizin dünyada küresel bir aktör olması için çaba sarf etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ise "Bu sonucun alınmasında milletimizin feraseti ki zor zamanda ortaya çıkar ve gerektiğinde ortaya çıkar, Başbakanımızın samimiyeti ve bu ara dönemdeki dirayeti, çalışkanlığı, hassasiyeti, Cumhurbaşkanımızın da liderlik özelliği ve kabiliyeti belirleyici oldu. Bu seçimle 7 Haziranda bir hayır olduğu anlaşıldı. Yeni bir yükseliş gerçekleşti. Bu seçim sonucuyla birlikte aslında 2019'unda nasıl gerçekleşeceğinin işareti verildi. 2023 hedeflerine Türkiye'nin ulaşmasının da yolu açılmış oldu. Bizde yerel yönetimler olarak, meclis üyeleri olarak, teşkilatın farklı kademelerinde çalışan insanlar olarak, yeni dönem sorumluluğumuzun farkında olarak hizmet üretmeye ve yeni dönemi doğru okumaya, Yeni Türkiye, Büyük Türkiye davasına bundan sonra daha da güçlü bir şekilde katkı yapmaya gayret edeceğiz" dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim