Kampanya ve indirimleriyle alışverişi kazanca dönüştüren Adese, yaklaşan bayram öncesinde birçok markanın şeker, çikolata ve lokum çeşitlerini bayrama özel fiyatlarla satışa sunuyor. Adese, bayramın vazgeçilmezleri olan börek ve tatlı çeşitlerini ise kendi markası olan Restore kalitesiyle ve uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor. Ayrıca tüm Adese mağazalarından bayrama özel tatlı ve börek siparişi de verilebiliyor.

Ramazan Bayramı öncesi Adese’de birbirinden avantajlı kampanyalar bulunuyor. Adese Kart ile Pakmaya markalı ürünlerden tutar bazında en çok alışveriş yapan ilk 75 kişiye 75 TL, sonraki 75 kişiye 50 TL, sonraki 75 kişiye 25 TL; Ülker markalı margarinlerden tutar bazında en çok alışveriş yapan ilk 100 kişiye ise 50 TL Adese Puan hediye ediliyor. Ayrıca 40 TL ve üzeri P&G markalı ürün alışverişi yapanlara 1,5 kg Alo toz deterjan, 10 TL’lik Knorr markalı ürün alışverişi yapanlara da 1 kg Selva bulgur hediye olarak veriliyor. 

Adese’de fırsatlar bununla da bitmiyor. MCS markalı valiz çeşitlerinde yüzde 20, Mercek markalı baharat ürünleri ve Oral-B markalı ağız bakım ürünlerinde yüzde 25, Vaseline markalı krem çeşitleri, Dove markalı sabun, duş jeli ve krem çeşitlerinde ise yüzde 30 kasada indirim fırsatı bulunuyor. 

BABALAR GÜNÜ BU YIL BAYRAMIN SON GÜNÜNE DENK GELİYOR

Ramazan Bayramı’na özel indirim ve kampanyalarının yanında bu yıl bayramın son gününe denk gelen Babalar Günü için de kampanyalar hazırlayan Adese, tüm gömlek çeşitleriyle birlikte Punto ve BYR markalı ayakkabı çeşitlerini Babalar Günü’ne özel yüzde 20 kasada indirim fırsatıyla sunuyor. Ayrıca Adese ve Gillette işbirliği ile düzenlenen, 1 adet Hyundai Tucson olmak üzere 101 muhteşem hediyenin verildiği kampanya da 21 Haziran 2018 tarihine kadar devam ediyor.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim