Kılıçarslan Adese'nin açılışkurdelesini Adese Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Atilla ve Adese yöneticilerikesti. Açılışta konuşan Adese Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Atilla, hizmetkalitesini daha da artırmak için çok yönlü bir çalışma yaptıklarını, marketyenilemenin bu sürecin sadece bir parçası olduğunu ifade etti.

Kılıçarslan Adese'nin yenilenmesiyle ilgilibilgi veren Adese Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Atilla, yenileme çalışmasınınsadece görselliğe yönelik olmadığını belirterek, “Müşterilerimizin daha pratikbir alışveriş yapabilmesi için reyon dizilimi ve düzenlemelerinde, daha iyimuhafaza ve hijyen için soğutucularda ve depolarda, daha renkli ve ferah biralışveriş için dekorasyonda önemli değişiklikler yaptık.  Optimum, Etlik ve Kılıçarslan'da ise çok dahakapsamlı çalışmalar yürüttük” diye konuştu. Atilla, ayrıca Konya'da İstasyon, Meram ve Uzunharmanlar Şubelerinin deyenileme çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Dolap ve reyonları baştan aşağı değişen,reyonları daha işlevsel  bir şekildekonumlandıran, Kılıçarslan Adese, 650 metrekare net satış alanı olmak üzeretoplam 1068 metrekarede 3 kasa ve 19 çalışanla hizmet veriyor. Gıda ürünüçeşitliliğine sahip olan markette ayrıca temizlik, züccaiye ve kişisel bakımürünlerinin yanı sıra küçük ev aletleri, oyuncak, hırdavat, elektrikmalzemeleri de yer alıyor. Reyonlarında toplam 6 bin 752 çeşit ürün bulunanKılıçarslan Adese 08:30-22:30 saatleri arasında hizmet veriyor.

HABER MERKEZİ


Editör: TE Bilişim