Ribat Eğitim Vakfı Kurucusu ve Eğitimci –Yazar Abdullah Büyük’ün bugüne kadar yazdığı 6 kitaba her geçen gün yoğun talep gelirken, Ribat dergisi koordinatörlüğünde 6 kitabı seti 75 TL ücreti olan 6’lı kitap seti başlatılan kampanya süresince 45TL’ye okurlarına ulaştırılmak üzere satışa sunuldu. Kitaplar Ribat eğitim Vakfı Genel Merkezi ve Ribat Dergisi adreslerinden alınabilecek.

Konya’nın yakından tanıdığı Eğitim-Yazar Abdullah Büyük hoca efendinin Namaz, Hayatı ve Hatıralarıyla, Eğer Ol saydım, Aile Mektebi, Güzel Dinimi Öğreniyorum, Kuran-ı Kerim öğreniyorum. Ve o diyarın sakinleri isimli kitaplarına her geçen gün talebin artması üzerine, Eğitim-Yazar Abdullah Büyük’ün kitapları 6’lı set haline getirilerek, Ribat dergisi koordinatörlüğünce bir kampanya düzenlenerek satışa sunuldu. Birbirinde güzel 6 eserden oluşan kitap setinin satışı beledi 75 TL iken, kampanya süresince sadece 45 TL’ye satışa sunuldu.

Ribat Dergisi Koordinatörü Hasan Kaya, “Ribat Eğitim Vakfı Kurucumuz ve Eğitimci-Yazar Abdullah Büyük hocamızın kitaplarını 6’lı set haline getirerek satışa sunduk. Yoğun talep üzerine başlattığımız bu kampanya’da 75 TL değeri olan kitaplar, kampanya süresince 45 TL’den satışa sunulmuştur.  2 set üzeri alımlarda kargo ücretsizdir. Kampanya süresince kitaplar Demirci İş merkezi B Blok Kat 7/706 adresinde bulunan Ribat Eğitim Dergisi ve Mevlana Çarşında bulunan Ribat Eğitim Vakfı Genel merkezinde alınabilecektir”dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim