Dizlerindeki sorunlar ve yaşının da verdiği rahatsızlıklar nedeniyle 5 yıldır yürüyemeyen Server Eken, Özel Medline Konya Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji servisinden Operatör Dr. Sedat Seven tarafından gerçekleştirilen operasyonların ardından yeniden yürümeye başladı.

Server Eken'in protez ameliyat ile tedavisini gerçekleştiren Dr. Sedat Seven, "Hastamız muayene için bize geldiğinde dizlerinin üzerinde emekleyerek yürüyebiliyordu. Dizlerindeki aşınmadan dolayı ayaklarının üzerine hiç basamıyordu. Her iki dizine de protez ameliyatı yaptık. Şimdi hastamız ayağa kalktığı zaman daha rahat bir şekilde basabiliyor ve acı hissetmiyor. Kas gücü yerine geldikçe, muhtemelen bir ay içerisinde koltuk değneklerini de bırakarak yürüyebilecek" dedi.

Bir hafta içerisinde gerçekleştirilen iki operasyonun ardından ayağa kalkan 6 çocuk annesi Server Eken, "Tekrar ayakta durabilmek benim için çok önemliydi. Ancak yaşım ve kilo problemim nedeniyle tedavi olamıyordum. Medline Konya Hastanesi doktorlarına, Sedat Seven ve ekibine çok teşekkür ederim. Yeniden yürüyebilmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim