Konya'da yaşayan Doktor Celalettin Orduoğlu, Rusya'dan getirdiği 'NLS' cihazı ile hastaların vücuduna gönderdiği frekansla hem teşhis koyuyor hem de tedavisini yapıyor. Cihazın hastanın vücudundaki tüm rahatsızlıkları gösterdiğini hatta hasta olmaya meyilli durumları da tespit ettiğini belirten Orduoğlu, "Rus yapımı bu cihazı 1 yıl önce cihazı getirdim. Hastaya takılan kulaklıkla hastanın vücut taramasını yapıyoruz. Hücrelerin frekansına göre cihaz hastada bir olumsuzluk olup olmadığını veya hastanenin ileride sıkıntı yaşayabileceği rahatsızlıkları tespit ediyoruz” dedi.

BAŞARI ORANI YÜZDE 80

Özel bir muayenesi bulunan Dr. Celalettin Orduoğlu, 1 yıl önce Rusya'dan NLS cihazını getirtti. Bu cihaz sayesinde hastanın neresinde bir sorun varsa onu bulduklarını hatta hastalığa meyilli durumları da tespit ettiklerini belirten Orduoğlu, "Bu cihaz hücrelerin frekansına göre, girdiği strese göre bize bilgi veriyor. Eğer hücre strese girmişse onda hastalık başlamıştır. Ama bu hücresel boyuttadır. Bunun ilerlemesi hastalık boyutuna gelmesi için belki 3-5 yıl geçecektir. Yani 3-5 yıl önceden hastalığın başlamasını biz tespit edebiliyoruz. İlerde yaşayacağı sıkıntıları biz şimdiden öğrenebiliyoruz. Bu öngörü kişinin hücrelerinden gelen frekanslara göre belirleniyor. Kafamızdan bir şey söylemiyoruz. Kişinin hücrelerinin bize verdiği bilgiye göre cevap veriyoruz. Başka hiçbir hasta buna inanmıyor. Ama cihaza girdikten sonra kişilere sizin şu rahatsızlığınız var şu problemler başlamış diyoruz. Kişinin kendiside zaten ekrandan görüyor. Cihaz kişinin dişindeki çürüğe kadar gösteriyor. İnsanlar onları görünce zaten inanıyorlar” dedi.

54 HASTALIĞI TEDAVİ EDİYOR

Cihazın 1 saatlik bir süre içerisinde detayla bir tarama gerçekleştirdiğini belirten Orduoğlu, "Cihaz hasarlı hücreleri tespit ettikten sonra onlara ters frekans gönderip onların stresini alıyor. Bu NLS cihazında tarama bittikten sonra hasarlı hücreleri tespit ediyoruz. Bize bunun tedavisini yapayım mı diye soruyor. Frekans gönderip o hücrelerin stresini alıyor. Tedavisini yap diyorsunuz ve cihaz frekans gönderiyor. Hastada böylece rahatlamış oluyor. Bu cihaz kuantum tedavisiyle 54 tane hastalığı tedavi ediyor. Boğaz enfeksiyonundan tutun tırnak batmasına kadar 54 tane hastalığı tedavi ediyoruz. Tarama sistemi kulaklığı takıyoruz. Normalde bu Rus yapımı bir cihaz. 1990 yılında uzaya gönderdikleri astronotların tedavisi amacıyla yapılmış bir cihaz. Mekanizması şu: Ruslar her hücrenin bir frekans yaydığını bulmuşlar. Normal hücrenin frekansı farklıymış, bozulmaya başlayan hücrenin frekansı farklıymış, hastalanan hücrenin frekansı farklıymış. Bunların hepsini tespit edip buradaki cihaza yüklemişler. Bir kulaklık aracılığıyla vücudunuzdaki bütün frekansları topluyor hangi hücrenizde hastalık var, hangi hücrenizde hastalık riski var, hangi hücreniz hasta onların hepsini bize erken boyutta tespit edip bilgilendiriyor ve ona yönelikte tedavi programları sunuyor. Tedavi seçenekleri bitkisel tedaviden tutun, kimyasal tedaviye kadar bizi bilgilendiriyor” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim