Tarım ve hayvancılık sektörünün kalbinin attığı festival, yoğun ilgi gördü. 01 Mart 2018 tarihinde Ak Parti Konya Milletvekili Dr.Mustafa Baloğlu, Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece, Ak Parti Çumra İlçe Koordinatörü Fuat Kunduracı, Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile Çumra Sebze Pazarı alanında açılışı gerçekleşmişti. Çumra 2.Tarım, Hayvancılık ve Tohumculuk Festivali tarım ve hayvancılık üzerine üretim gerçekleştiren çok sayıda firmanın açtığı stantla renklendi. Festivalde tarım aletleri ve hayvancılık üzerine yem ve yem katkı maddeleri ürünlerinin tanıtımları yapıldı. Çok sayıda ziyaretçi ağırlayan fuar dün sona erdi.

Festivalle ilgili olarak bilgi veren Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz;  “76 firmanın katıldığı ve 4 gün boyunca açık olan Çumra 2.Tarım, Hayvancılık ve Tohumculuk Festivalimiz çok sayıda misafirini ağırladı. Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlemiştik ve yoğun bir ilgiyle karşı karşıya kalmıştık. Allah’a hamd olsun bu yıl da geçtiğimiz yıldan daha fazla bir katılımla 4 gün boyunca dolu dolu bir festival geçirdik. Esnaflarımız başta olmak üzere Festival alanını gezen ve şehirde bir hareketliliğe neden olan Festival herkesi memnun etti.” 

Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz son olarak 4 gün boyunca binlerce misafiri ağırlayan Festival artık geleneksel bir hale geldi ben buradan festivale katılan esnaflarımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi. 

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim