Ladik Belediye Başkanı Şükrü Tınas, yaptığı açıklamada, TOKİ kayıtları için 8 Ekim'de başvuru bedellerinin Ziraat Bankası tarafından alınmaya başlandığını söyledi.
 
Başvuruların 16 Kasım'a kadar devam edeceğini ifade eden Tınas, normal gelir grubu daire başvuru bedelinin 6 bin lira, alt gelir grubu daireler için ise 4 bin lira olarak belirlendiğini bildirdi. Konutların Konya-Afyon karayolu yakınındaki Karataş Mevkisi'ne yapılacağını dile getiren Tınas, 2+1 olarak planlanan küçük dairelerden 184, 3+1 olarak düşünülen büyük dairelerden 92 adet yapılacağını aktardı. 
Tınas, Belediyeye yapılacak başvuru esnasında banka dekontunun getirilmesi gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Alt gelir grubu daireler için nüfus cüzdanı bilgileri ve fotokopisiyle Nüfus Müdürlüğü'nden onaylı vukuatlı nüfus kaydı, ikametgah ilmuhaberi, başvuru sahibinin adına ve ikametgah ilmuhaberinde yer alan adresine göre düzenlenmiş bir adet fatura fotokopisini, hane halkı gelirinin en fazla net 2 bin 600 lira olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri ve başvuru bedeli dekont fotokopisiyle başvuru yapılabilecek. Büyük konutlarda ise sadece para yatırıldığına dair dekontu getirmek yeterli.''
AA
Editör: TE Bilişim