Allah’ın selamı bereketi üzerinize olsun, toplantımıza hoşgeldiniz diyerek sözlerine başlayan Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat, "Görev bize tevdi edildikten sonra yeni kurduğumuz gençlik kolları yönetimi ve yeni oluşturduğumuz mahalle başkanlarımızla ilk toplantımız. İlçemizde elli beş mahallemiz var, Seçim işleri Başkan Yardımcımın organizasyonu ile tüm mahallelerimizin başkanlarını belirledik. Onlarda yönetimlerini oluşturarak birer çalışma arkadaşımız olacaklar. Mahalle başkanları partimizin mahallelerdeki gözü, kulağı, elidir. Bu denli önemli görevinizde başarılar dilerim. Kendinizi hiçbir zaman yalnız hissetmeyin. Bizler biriz beraberiz. Her zaman her konuyu paylaşacağız, çözümler üreteceğiz. 2019 seçimleri için üretken olacağız. Partimizin gönül erleri olarak hepinize çok teşekkür ederiz, çalışmalarınız hizmetleriniz için Allah sizlerden razı olsun” ifadelerini kullandı. 

Daha sonra genç mahalle başkanlarına seslenen AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, “Ak Partili olarak bizlerin bir görevi var, Reis-i Cumhur’umuz Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan yapana kadar mücadelemize devam edeceğiz. Mahalle başkanlarımız partimizin temelini oluşturuyor. Mahallelerde partimizin gözü kulağıdırlar.İlçemizin elli bes mahallesi için ana kademe mahalle başkanlarımızı oluşturduk. Şimdi gençlik kolları mahalle başkanlarımızı oluşturuyoruz.Gençlik kolları yönetimimiz ve mahalle başkanlarımız ayda iki sefer toplantı yapacaklar. Toplantılarımızı yapmamızın amacı teşkilatımızı diri tutacağız, teşkilat mensuplarımızla birlikte vakit geçireceksiniz. Mahalle başkanlarımız öncelikle yönetim kurullarını oluşturacaklar. AK Parti ailesi olarak sizler bizim kolumuzsunuz. Ben sizlerden karakterli bir gençlik istiyorum. Biz hepimiz Reis’i Cumhur’un adamıyız, bize verilen talimatlar doğrultusunda hareket ederiz. Biz Reis’imize, davamıza inandığımız için çalışıyoruz” dedi.

Gençlere tavsiyelerde de bulunan Başkan Konuer, “AK Parti gençliği olarak erdemli, karakterli yaşamak ve öyle bir soy isim bırakmak olmalıdır. Reisimiz gençliğe güvendiği için seçmeseçilme yaşını 18 e düşürdü. Edepli, erdemli, gönüllü Allah rızasını gözeten gençlik teşkilattan uzak durursa; çıkarcılar, menfaatçiler, vatan hainleri ülkeyi yakar. 15 temmuzda gördünüz, aynısını gelecekte yaşamamak için partimize davamıza sıkı sıkıya sarılacağız, sahip çıkacağız. Güce ve makama göre değil, Allah rızası için doğruyu söyleye bilen, yanlışa yanlış diyebilen iradeli karakterli bir gençlik istiyorum. Hatalarımız olduğunda söyleyeceğiz ki herkes  hareketlerine dikkat etsin. 2019 seçimlerine var gücü ile çalışabilecek, çeşitli bahanelere sığınmayacak mücadeleci bir gençlik istiyorum. Çünkü 2019 veballi bir iş, çocuklar babasız analar evlatsız kaldı. Bunun vebalini bilerek, Allah’a hesap verebilme düşüncesiyle hareket edeceğiz” diye konuştu. 

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim