MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, parti binasında yaptığı açıklamada yaklaşan yerel seçimlerin önemine dikkat çekti. “Türkiye'nin huzuru, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin kökleşmesi, ilke ve kurumlarıyla yerleşmesi için 31 Mart 2019'un istikrar ve dengeli şekilde aşılması şarttır, beka meselesidir" diyen Çipan, "Mahalli seçimleri tünelden önceki son çıkış, 2023'ün müjdesidir. Mahalli İdareler Seçimleri'nde sadece belediye başkanı, belediye ve il genel meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarlarının seçilmeyeceğini, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi ile resmen uygulamaya geçen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin süreklilik içinde istikrarı ve istikbalinin de sağlanmasıdır" ifadelerini kullandı. 

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, "Konya Selçuklunun kadim başkentidir. Konya ilelebet başkent olarak kalmalıdır. Ancak ilelebet başkent yapabilecek belediye ve yerel yönetim kadrolarına ihtiyacı vardır. Konya'nın köklü ve derinlemesine bir temizliğe, değişime ihtiyacı vardır. Değişim olmadan gelişim olmaz. Şehrin üst üste yığılmış birikmiş sorunları vardır.  Bu sorunları çözebilecek kadrolarda Milliyetçi Hareket Partisindedir. Çünkü  Milliyetçi Hareket Partisi mütehati için değil milletim için çalışır. Milliyetçi Hareket Partisi şirketi için değil, milleti için çalışır. Bu bağlamda seçim çalışmalarına hız veren teşkilatımız aday adaylığı müracaat kabulüne başlamış, gerekli ve hassas bir çalışma yürütmektedir. İlçemizin sorunlarını, projelerimizi resmi seçim sürecinde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Biz, 31 Mart 2019'da kayyumla yönetilen belediyelerin bir daha asla terör örgütü yandaşlarının kontrol ve denetimine geçmemesini tarihi önemde addediyoruz. Mesele Türkiye'dir. Mesele bekamızdır. Mesele vatanımızın güvenliği, milletimizin huzurudur. 31 Mart 2019'da Cumhur İttifakı siyasi meşruiyet içinde demokratik işbirliği ve kanuni sınırlar içinde karşılıklı iyi niyet ve hoşgörüyle muhtemel musibetlerin, sinsi hazırlıkların, gafil ortaklıkların bir kez daha üstesinden gelebilecektir. Bizim duruşumuz Türk milletiyle aynıdır. Değişmeyen pozisyonlarını sürekli vurgulayanlar duruşumuzun bozulmayacağını da bilmelidirler. Bizim yönümüz aynı yere odaklanmıştır. Zillet İttifakı hazırsa, Cumhur İttifakı dünden hazır ve kararlıdır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni tartışmaya açmak için gün sayan, çetele tutan, papatya falı açan siyasi bedhahlara, hıyanet çetelerine fırsat verilmemelidir. Milliyetçi Hareket Partisi sorumluluk içinde hareket edecektir." 

"Türkiye'yi tartışılan ve yargılanan bir ülke haline getirmek için yarış içinde hareket edenlere karşı sur çekmeliyiz, kale gibi dikilmeliyiz" diyen Çipan, "Sosyal ve ekonomik yıkımımız için el ovuşturanların heveslerini Allah'ın izniyle kursaklarında bırakmalıyız, inancım odur ki, mutlaka bırakacağız. Enflasyona eğilmeyeceğiz, kura boyun eğmeyeceğiz, ekonomik sömürü çarkına kapılmayacağız. Zor günleri aşacağız, azımızı çok yapıp, eksiğimizi vakit geç olmadan tamamlayacağız. Biz Türkiye'yiz. Biz büyük Türk milletiyiz" ifadelerini kullandı. 

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim