30 Aralık 2017 tarihinde yapılan kongre ile AK Parti Meram İlçe Başkanı olarak seçilen Mustafa Dolular, yönetimindeki görev dağılımını gerçekleştirdi. Başkan Dolular yönetimini tanıtmak ve önümüzdeki süreçte yapacağı faaliyetler hakkın bilgi vermek amacıyla basınla biraraya geldi. Bir otelde gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram ilçesinde daha önce görev almış tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. AK Parti Meram İlçe Teşkilatının 30 Aralık 2017’de kongre yaptığını hatırlatan Dolular, “Kongre sonrası yeni yapılanması tamamlanmıştır. Yönetim Kurulu Üyelerimizin görev dağılımı yapılmıştır. Başkan Yardımcılarımız ve mahalle koordinatörlerimiz belli olmuş ve teşkilatımız çok hızlı bir şekilde halkımızın dertleri ile hemhal olmaya, ellerini sıkmaya dertleri ile dertlenmeye başlamışlardır. Heyecanlı, genç, dinamik bir kadro ile AK Parti Meram İlçe Teşkilatımız inşallah 2019 seçimlerinde büyük başarılara imza atacaktır” dedi. 

‘KAPSAMLI ÇALIŞMA YAPILDI’

Yönetim kurulu üyelerinin belirlenme sürecinde oldukça titiz davranıldığına dikkat çeken Dolular, “Yüzlerce kişi ile tek tek görüşülerek, gerekli istişareler ve mülakatlar sonucunda yönetim kurulumuz şekillenmiştir. Partimizin ve davamızın büyüklüğü kongre dönemlerinde de kendini hissettirmektedir. Yönetimimizin de Ak olan hak davamızda bizlerle çalışma heyecanına ortak olma talebinde bulunan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

İHLAS VE SAMİMİYET VURGUSU

Dolular, Meram İlçesi’nin 115 mahallesi ve yaklaşık 340 bin nüfusu olduğunu söyledi. “Şeffaf bir yönetim anlayışı ile muhtarlarımız, mahalle temsilcilerimiz işbirliğinde hizmet etme çabası ve gayreti içerisinde olacağız” diyen Başkan Dolular, şöyle devam etti, “Oluşan yeni yönetimimizde ki tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ihlas ve samimiyetle, dava bilinci ve şuurunun getirdiği heyecanla, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde 2019 seçimlerinde Meram İlçesinde büyük başarılara imza atmak için gece gündüz yoğun bir şekilde çalışmalarına başlamışlardır.  Belediye Başkanımızdan, Meclis üyelerimize; Kadın Kollarımızdan, Gençlik Kollarımıza; Mahalle Başkanlarımızdan, Sandık Başkanlarımıza tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın göstereceği hedefler doğrultusunda ‘Efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik’ düsturuyla gece gündüz, kar yağmur demeden tüm halkımıza ulaşarak 2019 seçimlerinin hazırlıklarını yapacağız. Milletimize hizmet yolunda hep birlikte çalışmayı sürdüreceğiz Bu kutlu bir yolculuktur. Hayırlı bir yolculuktur. Bu kutlu yolculukta bizlere hizmetkar olmayı nasip eden Rabbimize şükürler olsun.”

HESAİ DEĞİL HASBİ DAVRANACAĞIZ

2019 seçimlerinin ne kadar önemli olduğunun bilincinde olduklarını vurgulayan Başkan Dolular, bu noktada 2019 için Meram İlçe Teşkilatı olarak kapsamlı bir şekilde çalışacaklarını söyledi. “Hesabi değil hasbi bir şekilde çalışacağız” diyen Dolular, sözlerini şöyle sürdürdü, “Gönül kazanmayı, oy kazanmak kadar önemli gördüğümüz için hemşehrilerimizin gönlünü kazanmak üzere yarışacağız. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışına sıkı sııya sarıldığımız için insan odaklı çalışmalar yapacağız. Ayrımcılık yapmayarak, menfaat devşirmelerine ve haksızlığa müsaade Etmeyerek, adalet çizgisinden ayrılmadan herkese hizmet götüreceğiz. İlçemizde göstereceğimiz bu gayretler, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Rabia’mız’ olarak adlandırdığı tek bayrak, tek vatan, tek devlet ve tek millet olma yolunda bizlerin de katkısı olma gururunu yaşatacaktır.” 2019 seçimlerinde AK Parti Meram İlçe Teşkilatı olarak rekor oya talip olduklarını da dile getiren Dolular, “Genç bir kadromuz var. Yağmur çamur demeden bu hedef doğrultusunda çalışacağız” dedi. 

ABDULLAH AKİF SOLAK
 

Editör: TE Bilişim