Saadet Partisi Meram İlçe Teşkilatı seçime hazırlık ve Ocak ayı ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. Saadet Partisi Genel Merkezinin erken seçimlere yönelik İl ve İlçe teşkilatlarına gönderdiği talimat doğrultusunda Saadet Partisi Konya’da da çalışmalarına hız kattı. 

Saadet Partisinin İl teşkilatı konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Saadet Partisi İlçe Başkanı Av. Şuayip Koçak, Saadet Partisi GİK Üyesi Yavuz Aydın, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra Meram mahalle başkanları ve sandık müşahitleri katıldı…

AV. ŞUAYİP KOÇAK: MUTLAKA BİR ADAY ÇIKARACAĞIZ

Toplantının açılışında konuşan Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Av. Şuayip Koçak, Türkiye'nin en büyük probleminin cepheleşme, kamplaşma olduğunu dile getirerek, Saadet Partisi olarak toplumu birleştirmeye yönelik bir dil kullandıklarını, toplumu ayrıştıracak ifadeler kullanmaktan kaçındıklarını ifade etti.

Koçak, "Bundan sonra gösteriyor ki; Türkiye’nin belirleyici partisi Saadet Partisi’dir. Hiç kimse bunu göz ardı edemez. Parti olaraktan önümüzde yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde mutlaka bir aday çıkaracağız ve Allah'ın izniyle de inanıyoruz ki, seçimi bizim adayımız kazanacaktır” diye konuştu.

Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Av. Şuayip Koçak, "Bizler Mecliste her siyasi partinin temsil edilmesini isteriz, bu da zaten böyle olmalı partiler kendilerini mecliste temsil etmeli ifadelerini kullandı. Memleketin geldiği durum açısından bakıldığında şu anda Saadet Partisine her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu dikkat çekerek bu dönemde Saadet Partimizin mutlaka mecliste olması gerekir ifadelerini kullandı. Bunun için bedeli ne olursa olsun önümüze hangi engel çıkarılırsa çıkarılsın aday göstermek için teşkilatlar olarak üzerimize düşen maddi ve manevi ne varsa yapmaya hazırız" dedi.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim