Birlik Vakfı Konya Şube Başkanı Abdi Parlak, ekonomide son günlerde yaşanan süreci değerlendirerek, “15 Temmuz bitmedi, yeni cephelerde devam ediyor” dedi.  

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların ekonomik alanda devam ettiğini, ancak Türk toplumunun birlik olarak bu zor günleri de yara almadan atlatacağını dile getiren Parlak, “15 Temmuz 2016’da canımızla kanımızla karşı koyup püskürttüğümüz hain ve alçak saldırıların gerçek saikleri, yeni cepheler açarak üzerimize gelmeye devam ediyor. İçimizdeki hainlerin de desteğiyle başarılı olacaklarını sanıyorlar. Halbuki milletimiz, içindeki habis urları büyük oranda temizlediği için 14 Temmuz 2016’ya kıyasla çok daha güçlü, çok daha mukavemetlidir. Canımızla ve kanımızla verdiğimiz mücadeleyi kazandık.Şimdi sıra malımızla vereceğimiz mücadelede. Allah'ın yardımı ve inayetiyle bunu da kazanacağımızdan şüphemiz yoktur. Yastık altındaki döviz ve altınlarımızı Türk Lirasına çevirelim. Yapılan yıkıcı propagandaları elimizin tersiyle itelim. Bu davranış, şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlığı yanında hiçbir şeydir. Unutmayalım, yaşadığımız bu sıkıntılar, milletimizi tekrar aslına döndüren ve tekrar dünyaya yön veren millet ve devlet haline getiren doğum sancılarıdır. Sıkıntılı günlerimizde düşman ağzıyla konuşan ve yangına benzin taşıyanları da unutmayıp kaydetmemiz gerekiyor” diye konuştu. 

Birlikte hareket ettiğimiz sürece kimsenin Türk milletine diz çöktüremeyeceğini vurgulayan Parlak, bu saldırıların milli birliğimizi en üst düzeyde tahkim ettiğini söyledi. “Tanka, topa, bombaya, mermiye göğsünü siper edip, canını hiçe sayan bu millete bu tür saldırılar vız gelir” diyen Birlik Vakfı Konya Şube Başkanı Parlak, Ortadoğu'ya çöken, Anadolu ya diz çöktürmek isteyen zalim ve katillere Konya’dan “Ne yapsanız boş, biz kazanacağız!” mesajı verdi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim