Mehir Vakfı Genel Merkezinde hazırlanan TIR'lar dualarla uğurlandı. TIR uğurlama programına Mehir Vakfı Genel Müdürü ve Mehir Aile Derneği Yönetim Kurulu Başkanı  Aygül Erdem, Genç Mehir Vakfı Genel Başkanı Abdullah Şafak ile dernek üyeleri katıldı.

100 Filistinli ihtiyaç sahibi çiftler için hazırlanan TIR uğurlama programında konuşan Mehir Aile Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aygül Erdem, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2017-2018 yılı Kudüs yılı olarak ilan edilmiştir. Mehir Vakfı olarak bizde Cumhurbaşkanımızın bu çağrısına 100 Kudüslü çifti, hayırseverlerimizin destekleriyle evlendirerek katkı sağlamak istedik. Bugün sizlerin huzurunda 4 tır dolusu eşyamızı Filistinli çiftlerimize dağıtılmak üzere İstanbul’a uğurluyoruz. Hayırseverlerimizin desteğiyle hazırlamış olduğumuz yardım TIR'larımızda giyim, ev tekstili, mobilya, zücaciye, altın takı olmak üzere 94 kalem 11 bin 531 adet eşya bulunmaktadır” dedi.

HAYIRSEVERLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

100 Kudüslü çifti, hayırseverlerimizin destekleriyle evlendirdiklerini ifade eden Erdem,  “100 Filistinli ihtiyaç sahibi çiftlerimizin toplu düğün merasimleri 17 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 15.00’da Sultanbeyli Spor Salonunda, Sultanbeyli Belediyesi, Mehir Aile Derneği, Filistin Âlimler Birliği Heyeti ve vakfımız tarafından gerçekleştirilecektir. Tüm hayırseverlerimizi ve gönüldaşlarımızı bu mutlu günümüze şahitlik etmek için, Kudüslü çiftlerimizin yanında olmaya sizlerin huzurunda davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim