iPhone'un 10. yılına özel olarak çıkarılması planlanan iPhone 8’in tanıtımı bugün resmi olarak gerçekleşecek. Apple, dünyanın dört bir yanından gazetecilere iPhone 8'in 12 Eylül'de tanıtılacağını duyurmuş ve bu davetinde, yeni amiralinin tanıtımını Apple Park'ta gerçekleştireceğini paylaşmıştı. iPhone 8, resmi olarak 12 Eylül 2017 salı gecesi yani bugün ABD'de tanıtılacak.

İlk defa bir tanıtım öncesi, yeni iPhone'nun tüm özellikleri sızdırıldı. iPhone 8'in yanında iPhone 7S ve 7S Plus tanıtımı ile birlikte yeni birApple Watch tanıtımı bekleniyor.

iPhone 8 için belirlenen en düşük satış fiyatı da 999 dolar olacak. 256 GB iPhone 8 fiyatı ise1,099 dolar olacakken, 512 GB'lik en yüksek model 1.119 dolar fiyatla raflara çıkacak.

iPhone 8 için düşünülen satış tarihi ise tanıtım günü olan 12 Eylül'den bir hafta sonrası olarak düşünülüyor.

‘’APPLE PARK’TA’’ HAYATA GEÇECEK!

iPhone 8 lansmanıyla birlikte uzun süredir üzerinde çalışılan ve merakla beklenen Apple Park’da hayata geçmiş olacak.

Tutkunları tarafından merakla beklenen, iPhone 8'in tanıtımının gerçekleşeceği Apple Park, bir drone videosuyla gözler önüne serildi.

apple park

IPHONE 8 TANITIMI BUGÜN SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Apple hayranlarının uzun zamandır beklediği tanıtım günü geldi. 12 Eylül Salı günü gerçekleşecek olan Apple’ın özel etkinliği, Steve Jobs Theatre’da yapılacak. Şirketin geçtiğimiz yıllarda Kaliforniya eyaletinde başlattığı devası binası Apple Park içerisinde yer alan Apple'ın unutulmaz CEO'sunun isminin verildiği Steve Jobs Theater, bu akşam yapılacak tanıtım için hazırlandı. Apple tanıtımı, TSİ 20.00'da başlayacak.

iphone 8

IPHONE 8 TANITIMINI NASIL İZLEYEBİLİRİM?

Apple tanıtımını izlemek için öncelikle bir Apple cihazına sahip olmanız gerekiyor.

iPhone, iPad, iMac veya Apple TV'niz var ise herhangi bir yazılım kurmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.

Eğer Apple ürünü yoksa bilgisayarınıza Safari veya Microsoft Edge kurmanız gerekir. Microsoft Edge, İnternet Explorer yerine çıkarıldı ve Windows 10 ile birlikte hazır olarak geliyor.

Tanıtımın yapılacağı saatlerde www.apple.com/tr/ adresine girmeniz Apple tanıtımını izlemeniz için yeterli olacaktır.

Editör: TE Bilişim