Koronavirüs salgınında ümit verici tablo sonrasında normalleşme sürecine hızlı bir şekilde hazırlanan Beyşehir Belediyesi, genelgeye göre 1 Haziran itibariyle açılan parklardaki çalışmalarını tamamladı. Belediye ekipleri, bu kapsamında özellikle Beyşehir Gölü kıyılarında yoğunluğun fazla olduğu parklarda, çevre düzenlemeleri ve temizlik çalışmaları yaptı.

Ekipler, parklardaki kameriyelerin bakım ve onarımlarını yaparak hizmete hazır hale getirdi. Öte yandan yeşil alanların bakımını devam ettiren ekipler, çim ekimi ve çim biçme çalışmalarının yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğü bahçesindeki kendi ürettikleri gülfidanları ve lavantaların dikimini yaparak parklarda estetik bir hava oluşturdu.

Türkiye’nin en büyük Tatlısu gölü olan Beyşehir Gölü kıyılarındaki en gözde parklar normalleşme için hazır. İlçede bulunan tüm parklar ve mesire alanlarındaki çalışmalarında sona gelindiğini ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır; "Ülkece geçirdiğimiz sıkıntılı günler sonrasında Beyşehirli ve Konyalı vatandaşlarımızın nefes alacağı, stres atacağı ve huzur bulacağı alanların hazırlıklarını yaptık. Mevla’nın bütün güzellikleri verdiği dağlarımızı, gölümüzü, ormanlarımızı, tarihi yerimizi hep birlikte yaşamaya davet ediyorum.” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim