Son zamanların en popüler olayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşü sırasında karavanda çektirdiği beyaz atletli fotoğrafı. 

Bildiğiniz üzere Kılıçdaroğlu, kızı Zeynep Hanımla birlikte karavanda mütevazı bir yemek yiyor. Masada taze kuru fasulye, pilav, yoğurt ve poşette ekmekler var. Bu fotoğrafı garipleştiren ne diye sorarsanız iyi bir şekilde organize edilen masanın sonrasında Hürriyet Gazetesi’nin bu görseli ‘’Vatandaş Kemal’’ diyerek duyurması.
İşte buradan sonra insanların dönüp düşünmesi gereken bazı konular var. Bunca zaman ana muhalefet partisi görevini üstlenen CHP, halkın içerisinden gelmediğini kendilerini sınıflandırdıklarını kabul edercesine bunu nasıl terse çeviririz diyerek çalışmalarına başlamış durumda. Ancak unutulan bir gerçek varsa o da CHP’nin çok uzun zaman öncesinden bu yana halktan uzaklaştığı. Bu uzaklaşma peşi sıra başarısızlıklar getirse de kabullenişi zor olmaya devam ediyor. Bulunduğu coğrafyaya aykırı davranışlarla gündem olan bu kesim bir anda ne olduysa 2019 seçimleri öncesinde strateji değiştirdiğini Kemal Kılıçdaroğlu’nun hareketleriyle göstermiş oldu. Her ne kadar soru işaretleri ile dolu bir süreç içinde olsalar da ne yaptıklarını nasıl bir tiyatro içerisinde olduklarını görmek mümkün. CHP’nin takınmış olduğu bu tavır neler kazandırır bilinmez ama hiç üzerine düşmedikleri hiç kaleye almadıkları halkın davranışlarını kendilerine rol biçmeleri tartışmasız bu süreçte karşılarına defalarca çıkacaktır.
Tüm bu resimlerin yankıları devam ederken sosyal medya üzerinden en çok konuşulan konu ise ‘’Gazoz olma efsane ol’’ başlığı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçmiş zamanlardan bu güne kadar yayınlanan halkla iç içe ve doğal fotoğrafları oldu. Bakıldığı zaman bu fotoğraflar birçok cevabı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Hürriyet Gazetesine verse de hazımsızlığın ulaştığı durumlar tartışılmaya devam edeceğe benziyor.
Son olarak HDP ile seçimlerde ortak çalışma sinyalleri veren CHP’nin halkın ve kendi seçmenleri gözünde ne duruma düşeceği büyük merak edilen bir diğer konu. Bunca zamandır zarar veren bir oluşum ve nereye hizmet ettiği belli olan bir parti ile işbirliği yapmak kime ve neye hizmet olduğu da aşikâr. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti’yi bitirmek adına her fırsatı değerlendirmek isteyen CHP’nin bu tutumu tüm gerçekliği gözler önüne serse de yaklaşan seçimler kime ve nereye cevap olacağını hep birlikte göreceğiz.