AK Parti ve MHP, "24 Haziran'da erken seçime gidiyoruz" dedi... Türkiye'deki şer güçlerin 2019 oyunu bozuldu. 

İP seçime girer mi girmez mi tartışmaları yaşanırken CHP yol arkadaşını kaybetmemek için 15 milletvekilini hediye paketi yaptı, Meral Akşener'e gönderdi...

Türk Siyasi Tarihi'nde yaşanan ikinci Güneş Motel olayı. 1977 yılında hükümeti düşürmek için Bülent Ecevit'in AP'den 11 milletvekilini CHP'ye transfer ettiği bu olay yeniden tekerrür etti. 

CHP, seçimlere katılabilmesi için 15 milletvekilini İP'li yaptı. Türkiye'nin en eski siyasi partisi CHP, iktidarı devirmek için bir başka partiye milletvekili transferi yaparak tarihe geçti. 

Sırf AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan, MHP, Devlet Bahçeli düşmanlığı karşısında gözleri öyle dönmüş ki bırakın 15 milletvekilini CHP'yi topyekun İP'leştirseler şaşırmam. 

Ama onlara önerim bir 20 vekil de SP'ye, ÖDP, TKP, DSP'ye verin nede olsa aynı geminin yolcuları. Onlar da grup kursun ki ittifakınız resmiyete dökülsün. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin karşında kim varsa hepsiyle işbirliği yaparız demiyor mu? 

İşte fırsat 15 vekili tekeri çoktan patlayan İP'e yedek lastiği olarak sunduğunuz gibi diğer yol arkadaşlarınızı da ihmal etmeyin. 

Nede olsa batan geminin milletvekillerinden 15 gitmiş, 20 gitmiş önemli mi?

Ama dikkat edin gaza gelip kendiniz grupsuz kalmayın. O duruma düştüğünüzde göreceksiniz size el uzatan İP bile olmayacak...

***

Birde demokrasi için 15 milletvekillerinin İP'e katıldığını söylüyorsun ya CHP, kargaları bile gülme krizi tuttu. 

16 Nisan Referandumu öncesi ve sonrasında gizli ittifakları, proje partilerini Türk Milleti çok iyi görmeye başladı. 

"Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" diyenlerle "söz konusu 15 milletvekili değil Erdoğan ve Bahçeli'nin yok olması" diyenleri çok iyi anladık. 

Gezi olaylarında söz konusu 3-5 ağaç değil diyen zihniyetin oyunlarına artık Türk Milleti gardını almıştır, 24 Haziran'ı sabırla beklemektedir. 

Ne Sayın Erdoğan ve Sayın Bahçeli'yi çakallar sürüsüne kurban edecek ne de 15 Temmuz İşgal girişimini gerçekleştiren FETÖ artıklarına gün yüzü gösterecektir. 

CHP battığının bilincinde, İP ise çıkmaza girmiştir. Acaba ne yaparız da milletin sempatisini kazanırız çırpınışı içinde bataklığın dibine sürükleniyorlar. 24 Haziran'da son çırpınışları olacaktır...

***

Bir de herkesin dikkatini çeken konu İP'li olan 15 milletvekilinin basın toplantısında yüzlerinin hiç gülmemesi. 

Sanki suçluluk psikolojisi ya da zorla İP'li yapılmışlar gibi yüzlerinde tebessüm yok. Kendi isteğiyle hediye paketi olan 15 kişinin birinin dahi yüzü gülmez mi? Hediye yüz güldürdü, Meral Akşener'i mutlu etti ama kendilerinin yüzü gülmedi... Hiç birisinin de açıklama yapmaması, medya organlarında konuşmaması da ayrı bir ilginçlik. 

Demek ki bir dayatma, vaat sonucu İP'li olmuşlar. Öyle ya güle oynaya giden niye somurtsun?

***

Şimdi gelelim İP Genel Başkanı Meral Akşener'e.. Ne diyordu; Sırf aday olabilmek için grup kurmak gibi abidik gubidik işimiz olmayacak!...

Ne oldu? 15 milletvekili hediye aldı, abidik gubidik işi gerçekleştirdi... Hani kendinize güveniyordunuz? Cumhurbaşkanı olmak için 100 bin imza toplayamayacağınızı anladıkları için Kılıçdaroğlu'na "Gönder 15 milletvekili" dediler! Korku neler yaptırıyor... 7 Haziran seçimleri öncesinde "Ben Başbakan olacağım" diyen Akşener, 100 bin imza dahi bulamayıp, Kılıçdaroğlu ile abidik gubidik işlere giriyorsa bittiklerini kanıtıdır. 

***

Birde FETÖ artıklarının, siyasi stepnelerin, koltuk meraklısı şahsiyetlerin İP'in ülkücülerden oluştuğunu iddia eden tezleri 15 CHP'li vekilin gelişiyle çürümüştür. Ellerinde ülkücülerin kanları olanlarla aynı siyasi kulvarda kol kola girenlerden ülkücülük beklemek, ülkücü şehitlerimize karşı onursuzluk, davaya ihanettir. 

İP'lilerin ülkücüyüz söylemi yıkılmıştır ve gerçek niyetlerinin tıpkı 15 Temmuz'daki hainlerin yapmak istediği gibi Erdoğan ve Bahçeli'ye devirmek olduğu ortaya çıkmıştır... 

Elbet Allah'ın da bir hesabı vardır ve o hesap günü geldiğinde kirli ittifaklar kuranlar ezan sesini duyan şeytanlar gibi kaçacak yer arayacaklar. 

Milletin tokadını yemelerine az kaldı...