Türkiye tarihi seçimini yaptı Başkan Erdoğan dedi.Evet tarihimizin dönüm noktalarından olan 24 Haziran seçimlerini  geride bıraktık. Hiç bir taşkınlığa yer vermeden sandıklarına sahip çıkan Türk vatandaşlarının bütün fertleri dünyaya bir kez daha örnek olmuş oldu. Demokratik duruşunu ispatladı. Sözde Diktatör yönetime rağmen fikrine sahip çıktı. Elbette ki en çok sevinen taraf AK Parti seçmeni oldu. Ülke genelinde %52 ile bayram havası vardıhenüz sayım tamamlanmadan yeni başkan tebrikleri almaya başladı. Meydanlar coşkuyla doldu.MHP ve AK Parti tabanı çoluk çocuk meydanlara indiler yeni ve ilk başkanlarına destek vardı. Her seçim sonu gibi muhalefetten itirazlar kışkırtıcı telkinler olsa da Başkanlık makamında sağ duyu mevcuttu.Kucaklayıcı konuşmalar yapıldı. Sözlerde şükür, teşekkür   ve hizmete daha güçlü devam etme vaadi vardı.Dünya genelinde mazlum milletler de de bayram havası vardı.Kendi varlıklarını ve haklarını savunan Tek Adam tekrar başkan oldu.Elbette sevinenlerin yanında öfkelenenler de muhakkak vardı.Bunların başında dünyanın derin güçleri geliyordu desek yanılmayız.Çünkü Erdoğan meydanlarda açık açık söyledi, seçimlerden sonra görüşelim dedi hesaplaşmalar başlayacak boyun eğmeyen daha güçlü bir Türk siyaseti ile karşılaşacaklardı bu kadar açıktı ve hesaplaşmanın zamanı geldi hem de güçlü bir Türkiye ile

 Açıkça söyleyelim ki bu seçimde bütün taraflar için başarılı gibi görünse de kaybedenlerde vardı. Bu tablodan sonra Ak Parti'nin de iyi okuması gerekenler var. 1 Kasım oy oranı % 49,5 iken 24 haziran oy oranı %42,56 olmuş. Bunu oturup iyice düşünüp nerde hata yaptıklarını iyi analiz etmeleri gerekir diye düşünüyorum.Diğer taraftan Kemal bey Temel beyde kaybedenlerin başında gelmektedir.Muharrem ince en son seçimden sonra oy oranını bir miktar yükseltti,HDP tekrar meclise girdi(Kemal bey ve Temel beyler sağ olsun meydanlarda bir çok kez Demirtaş ın konuşan dili oldular)

  Evet çok açık ki kaybedenler sadece Kemal bey ve Temel Bey oldular. Sağ kanadın Temel Bey’e olan haykırışlarını dile getirmek isteriz.Değer miydi?diyor meydanlar HDP için ideolojinden duruşundan,davandan,tabanından vazgeçmeye değermiydi. Temel Bey millet vekili sandalyesi için pazarlığa oturmuştu ama anlaşılan o ki ters giden bir şeyler olmuş yada dilimiz varmıyor ama SP kullanılarak bir köşeye atılmış.Umarız sağ kanat için oldukça iyi bir çıkarım olmuştur sol kanat hiçbir zaman sağ kanadın elinden tutmaz! Sağ kanat olacağına HDP  güçlensin dediler ve Demirtaş ı desteklediler bu kadar net! Daha önce yazmıştık şehit ailelerinin ahı Temel Bey’in yakasını bırakmadı. SP’nin Değiştir diyen taban sanırım değişime önce kendi başkanlarıyla başlayacaklar tabi tabloyu doğru okuyacak az ferasetleri kalmışsa.

    Gelelim Kılıçtaroğlu’na sanırım Muharrem bey ters köşe yapıp en azından kendine destek toplayıp genel merkez koltuğuna rotayı çevirmiş durumda.Bu durum da Kemal Bey için tek seçenek kalıyor HDP milletvekili saflarına girmek! O zaman işi daha da kolaylaşır zannediyoruz.Öyle ya PKK’ ya medya önünde terörist demek zorunda kalmaz PYD’ye olan desteğini daha yüksek bir sesle seslendirir. Biz de buradan seslenelim; Bu sefer kötü kaybettiniz Kemal Bey kendinizi HDP’ye siper ettiniz!

Bütün kötü niyetli oluşumlara ve emellere rağmenbüyük  Türk milleti kendi seçimini yaptı ve  kendi sözünü söyledi.Bundan sonra yepyeni bir döneme başladığımız konusunda hemfikiriz.Onun için her şeyi bir kenara bırakıpGüçlü sistemle güçlü Türkiye kazansın diyoruz vesselam.