Çok merak ediyorum, Türkiye Futbol Federasyonu ve kurullarının Atiker Konyaspor ile alıp veremediği konu ne? Ya da bazı cezalar ve Anadolu kulüplerini ezmek için Atiker Konyaspor kobay mı?

Ciddi anlamda bu sorunun cevabını bilmek istiyorum.

Tamam, beş maçlık ceza verdin. Onu bahane ettin bunu öne sürdün sahayı kapattın. Evet, boyun eğdik. Daha doğrusu eğmek zorunda kaldık. Çünkü Atiker Konyaspor kanadından çıkan her seste bir ceza daha verdin.

Yahu kardeşim sizin ceza skalanız nedir? Kime neye göre ceza veriyorsunuz. Çıkın adam gibi açıklayın. Açıklayamıyorsanız da denge kurmayı bilin.

Galatasaray – Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sırasında, Türkiye Futbol Federasyonu ve kuruluşları neredeydi? Yoksa izlemediler mi maçı. Bence verilen cezalara bakarsak göz ucuyla bile bakmamışlar.

Hakem yerde iki büklüm yatıyor, sahaya atılmayan malzeme kalmamış, su şişeleri havada uçuşuyor ama biriside çıkıp Galatasaray’a laf edemiyor. Çünkü Galatasaray bazıları için marka değeri.

Atiker Konyaspor beş maçlık idam cezasını Anadolu Kulübü olduğu için mi aldı? Takımı bu hale getiren, büyük bir vebal alan sorumlular Galatasaray - Fenerbahçe maçına kesilen faturayı gerçekten nasıl açıklayacaklar merak ediyorum. Gerçi açıklamazlar. Açıklayamazlar. Anadolu kulübü öyle ya da böyle susturulur.

İstanbul’un takımları yarın çıkıp birisini vursa biz görmedik mi diyeceksiniz. Ayıp kardeşim ayıp! Bu kadar ayrımcı olmayın. Sözde ayrıştırıcılığı ortadan kaldıran, herkese eşit mesafede olan bir mevkidesiniz. Ama tabi bunlar kitapta yazan konular. Sizin uzaktan yakından alakanız yok.