16 Nisan 2017

Türkiye için yeni bir başlangıcın tarihi olacak...

"EVET" çıktığı takdirde dünya yeni bir Türkiye ile karşılaşacak.

Yeniden Büyük Türkiye hedefinde "EVET" tüm oyunları bozacak.

Anadolu'dan İslam'ı ve Türklüğü atmaya çalışan şer güçler, birleşmiş Türk Milleti karşısında her zamanki gibi hüsrana uğrayacak. 

Milleti yıllarca aşağılayan, millete rağmen devletin gerçek sahibi olduğunu iddia eden vesayetçiler yerle yeksan olacak. 

"HAYIR" sonucuyla ülkede istikrarın bozulup, ekonomik kriz gireceğini hesaplayan ve iç karışıklıklarla MHP'yi, AK Parti'yi Türk Siyasetinden silmeyi düşünen HAYIR'sızlar, "EVET"le Osmanlı tokadını yiyecektir. 

Bu bakımdan "EVET" çıkmasında hayır vardır. 

Hayırcılar da Evetçiler de şu ifadeyi kullanıyor ki; "16 Nisan'daki referandum sıradan bir seçim olmayacak!..." 

EVET sıradan bir seçim olmayacak; Hilal ile Haç'ın seçimi olacak. 

Haç ittifakı, HAYIR'sız propaganda ile zihinleri bulandırma peşinde, onun için sürekli lobi çalışmaları içinde. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin Almanya'da ve Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Hollanda'da katılacağı etkinliğin engellenmesi de bu nedenledir. 

Hilal ise vatan, devlet ve milletin bekası ile ümmetin yeniden ayağa kalkması için "EVET" çağrısı yapıyor. Türk Milleti, İslamiyet'i kabulü ile Hilal'i hiç bir zaman kaderine teslim etmedi. Orta Asya'dan Avrupa'nın içlerine kadar Hilal'in sancaktarlığını yaptı... 

16 Nisan sıradan bir seçim olmayacak denirken kast edilen gerçeklik budur. Sandıktan HAYIR'sızların çıkması demek Türk Milleti için bin yıllık sancaktarlığa en büyük ihanet olacaktır. Türk-İslam ülküsü hedefinden 360 derece dönülecek, sırat-ı müstakim yolundan sapılacaktır. MHP Genel Başkanı, Ülkücü Hareketin Lideri Dr. Devlet Bahçeli, "Yemenimiz var" derken anlatmak istediği konunun özeti budur!

Bu yeminden dönmek demek Anadolu'nun tapusunu Türk Milleti'nin sandıkta vermesi demektir. İslam inancı, feraseti ve şanlı tarihi ile Türk Milleti'nin böyle bir gaflet içine düşmeyeceği inancımızdır. Türk Milleti yemininden dönmeyecek, güçlü bir "EVET"le tarihine yeni bir zafer yazacaktır!

"EVET" bu anlamda önemlidir. 

***

Konya için ise 16 Nisan farklı bir anlam taşımaktadır. 

O da vesayet sisteminin son bulacağıdır!

Kadim Başkent, Cumhuriyet Dönemi'nde ne çektiyse vesayet sisteminden çekmiştir. 

"Yobaz" yaftası içinde devletin tüm imkanlarından mahkum bırakılan, büyük inanç baskılarını gören, askeri okullara, polis okullarına çocukları alınmayan, İmam Hatip Lisesi bahçesinde çocukları vali karşısında her sabah hazır ola geçirilen Konya için 16 Nisan vesayete karşı mücadele günü olmalıdır. 

Konyalılar bu bilinçle sandığa gitmeli ve kendisini sürekli aşağıladığı, horladığı vesayetçilere karşı "EVET" silahını kullanmalıdır. 

 HAYIR'sızlık peşinde koşan CHP'si, Vatansız Particiler, laiklik için türbanı aşağılayan zihniyetler, 28 Şubat'a alkış tutanlar, Ordu Göreve pankartı açanların bakmayın bugün Konya sevgilerine. 

Şeytanın girmediği kılık yoktur, şeytan kıyamete kadar şeytan olacaktır kalacaktır. 

HAYIR'sızlık peşinde koşanlar acaba  ikna edebilir miyiz diye Konya'ya methiyeler düzüyorlar. 

Geçtiğimiz günlerde Konya'ya gelen;

 CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu: “Biz cumhuriyeti, Konya’dan kurtaracağız. Çünkü Konya’nın entelektüel kültürü ve tarihi çok yüksektir. Halkı samimi ve hak yolunda Allah rızası için Müslüman'dır..."

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu:  “Mevlana diyarı Konya, huzur ve hoşgörü diyarıdır. Burası bizim ve bizlerin huzur bulduğumuz yerimiz. Caddelerinde, sokaklarında Mevlana’sında huzur bulduğumuz, hepimizin yaradana yakınlığı hissettiğimiz yer. Tüm Anadolu’da, tüm Müslümanlığa hoşgörünün, insan sevgisinin, insana değer vermenin ne anlama geldiğini fışkırır bu topraklar..."

İfadeleri karşısında ağzım açık kaldı... Eminim bu ifadeleri duyan veya okuyan hemşehrilerimin de ağzı açık kalmıştır! 

Yıllarca "Yobaz Konya", "Örümcek Kafalı Konya" yaftaları altında ezilen Konya değilmiş gibi şimdi methiyeler düzülmesi inandırıcı olmaktan çok uzaktır. Olmadığı da 16 Nisan akşamında ortaya çıkacaktır. 

Dolayısıyla referandum da en güçlü şekilde EVET'in çıkması Konya'ya yakışır. Yüzde 90'ın üzerinde "EVET" Konya'nın beklentisi olmalıdır. Böyle bir sonucun çıkacağına da inanıyorum. 

Çünkü; 

Şair Necip Fazıl'ın, "Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!" mısrasında olduğu gibi Konya'nın ayağa kalkma zamanı gelmiştir!

"Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Konya!"