Olay, merkez Selçuklu ilçesi Selçuk Mahallesi Beyşehir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında bir ay önce çıkan kavga nedeniyle husumet bulunan Hasan K. (32) ile Yılmaz B., bir kahvehanede karşılaştı. Çay içtikten sonra eski sorunları konuşmaya başlayan ikili daha sonra dışarıya çıkarak tartışmaya başladı. Tartışmanın bir anda büyümesi üzerine Yılmaz B., belinden çıkardığı tabancayla Hasan K.’ye defalarca ateş etti. Vücuduna isabet eden 6 kurşunla yaralanan Hasan K., olduğu yere yığılıp kaldı. Silahlı saldırgan ise olay yerinden kendisini bekleyen arkadaşının motosikletine binerek kayıplara karıştı. Yaralanan Hasan K., çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Yaşanan silahlı saldırı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, bir arabanın yanında tartışmaya başlayan şahıslardan Yılmaz B.’nin silahını çıkardıktan sonra Hasan K.’ye doğrultarak defalarca ateşlediği görülüyor. Arabanın arkasına saklanmak isteyen Hasan K. kurşunların hedefi olmaktan kurtulamıyor. Vücuduna isabet eden kurşunlardan sonra Hasan K. yere yığılıp kalırken, saldırgan şahıs ise kendisini bekleyen arkadaşının motosikletine binerek olay yerinden hızla uzaklaşıyor. Bu sırada silah sesini duyan Hasan K.'nin ağabeyinin de motosikletli şahısların peşinden koştuğu görülüyor.

Polisin olay yerinde yaptığı incelemede 7 adet boş kovan bulunurken, park halindeki bir araca da kurşunların isabet ettiği öğrenildi. Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor

Editör: TE Bilişim