Güzel Konyamız'da yazmaktan utandığımız haberlerin sayısı her geçen gün artmaya başladı! İnsanın için bulandıran hadiselere şahit oluşumuz her geçen gün fazlalaşıyor!Şehir olarak kısa zamanda geçirdiğimiz evrim, ahlaki çöküntü akıl almaz boyuta ulaştı.

*** *** ***

Eskiden Konya'da bir fuhuş baskını, ahlaksızlık duyuldu mu millet hayretler içerisine düşerdi. Tepkiler, bağırışlar, üzüntüler görürdük! Çünkü alışkın değildik biz mide bulandırıcı hadiselere.. Şimdi ise Cıvıloğlu Camii'nin, Üçler Mezarlığı'nın gölgelerinde fuhuş pazarlığı yapılan bir şehir olduk. Evet abartmıyorum, böyle bir şehir haline geldik! Bunları medya yazdı şahit olmuşsunuzdur. 

*** *** ***

Yine Akyokuş, adeta fuhuş merkezi haline geldi. Şehrin dokusunu oluşturan merkezlerimiz, bataklığa dönüştü!

*** *** ***

Bu hale gelişimin asıl nedeni; artık ahlak dışı hadiselere olan cezai yaptırımlarımızın ortadan kalkmasıdır. Yakaladığın adama 88 TL gibi komik bir ceza yazıp salıvermek ne kadar yıldırıcı olabilir? Bu şehrin ahlakına saldırmak bu kadar ucuz mu? 

*** *** ***

Konya İl Emniyet Müdürümüz, şahsına duruşuna ve görevindeki başarılarına her zaman saygım sonsuzdur!İnşallah şehrin merkezini temizlemede öncülük eder. Bir çare sayın müdürüm, değilse şehrimizin manevi dokusu elden gidiyor Allah korusun!

AMATEM'de uyuşturucu satışı?

Geçtiğimiz günlerde sevdiğim bir kardeşim olan genç meslektaşımız Mücahit Enes Turbil AMATEM'in çevresinde uyuşturucu satışına dikkat çeken güzel bir haber yapmış. Sonrasında da görüşüp bu konunun ciddi olduğunu, üzerine gitmemiz gerektiğini söyledim.

*** *** ***

Konu şu şekilde, AMATEM biliyorsunuz madde bağımlılarının tedavi edildiği bir sağlık merkezi. Çok sayıda hastası var. İlletlerden kurtulmak isteyenlere el açan bu kurumun, çevresinde hemen çöreklenmiş zehir tacirleri. İnsanların zor durumlarını suiistimal ederek, onların zaafını sömürüp, zehir enjekte etmek için AMATEM'in neredeyse içine kadar girmişler. 

*** *** ***

Allah esirgesin daha neler duyacağız. Biz böyle bir şehir değildik!