Kahramanlıklar sadece görünenlerle gerçekleşmez. Görünmeyen kahramanlar zaferin hakiki failleridir. Vitrin görülmek için zaruridir fakat asıl olan mutfak kısmıdır. Tarihte Türk ordusunun zaferden zafere koşturan iman gücüdür. Gerek cephede ve gerekse cephe gerisinde, ordumuzun zaferi için yapılan dualar, kesilen kurbanlar ve dökülen göz yaşları, kazanılan zaferin temel dinamiklerini teşkil eder. 

15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün akameti uğratılmasıyla alakalı Sayın Cumhurbaşkanı bir vaka naklediyor. 

Medine-i Münevvere’de bir Müslüman 92 yaşında. 15 Temmuz gecesi fetö darbe teşebbüsü akim kalınca bu 92 yaşındaki Müslüman kardeşimiz, elinde-avucunda ne kadar parası varsa Medine-i Münevvere’deki ihtiyacı olan bütün Müslümanlara dağıtmıştır. Çünkü bütün dünya Müslümanlığı biliyor ki, Türkiye’nin düşmesi demek İslam dünyasının direnişinin kırılması demektir. 

Bütün ümitler Türkiye’dedir. 

Türkiye’deki bazı marjinal zümrelerin inadına rağmen ülkemiz, Türk ve İslam dünyasının ümidi olmaya devam etmektedir. 

Ülkemizde de 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü sırasında binlerce kurban kesildi. 

Siz bakmayın, 15 Temmuz ihanet darbe teşebbüsü akim kaldıktan sonra elinde bayrak meydanlara çıkarak fetöye lanetler okuyanlara. Bunların bir kısmının kripte fetö olduğu sonradan ortaya çıktı. 

VE halen kripto fetöcü olarak aramızda yaşayanlar vardır. Üniversitelerde var böyle kripto fetöcüler....

Devlet kuruluşlarında var. 

Piyasada var. 

15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün başarılı olmaması için dua eden nice dua erleri vardır ki, onlar medyatik değildir. Seccadelerinin üzerinde gözyaşı dökerler. 

Onlar vatana hizmet için tertemiz duygularla talebe yetiştirirler. Devlete de yük olmazlar. O dua askerleri bilirler ki, yük olunmaz yük alınır. 

Devletimiz bu dua askerlerinin yakarışıyla ayaktadır. Bu arka planı daima hatırlamak lazımdır. 

Süper silahlar olabilir. Ama onu kullanacak imanlı ve izanlı neferleriniz yoksa Afrin’de PKK’lıların durumu gibi olur. Amerika oraya dört bin tır silah ve cephane gönderdi. Ne oldu? Mehmetçiğin önünde tuz-buz olmadı mı? 

15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde milletimizin ordusuna emanet ettiği silahlar, asker kılığındaki hainlerin elinde bir fonksiyon icra edebildi mi? Milletimizin iman dolu göğsünde geri tepmedi mi?

Devletimiz, seccadesinde dua eden gönül erlerini daima hatırlamalıdır. 

Dua askeri olmayan ordular muvaffak olamazlar. 

Unutmayalım ki, Türk milleti sadece Müslüman değildir. Türk Milleti aynı zamanda İslamiyet’in temsilcisidir. 

Türkiye Türklüğü çökerse İslam dünyasının beli kırılır. Türk dünyasının da.